Camping- og fritidshytter

Lad os bygge "indtjeningen" til dig

 

Gæster bliver mere og mere krævende hvad angår komfort, kvalitet og faciliteter. Dansk Elementbyg A/S vil gerne gøre op med den traditionelle måde at bygge hytter på. Typisk mindre hytter opført i træ som skal vedligeholdes, kort levetid, ringe komfort og dårlig akkustik. Billige visuelle løsninger og risiko for dårlig stemning blandt gæsterne.

Dansk Elementbyg A/S har rettighederne til at anvende og sælge Kingspan TEK SIP-elementer, som er et højtisolerbart byggeelement, som kan tilpasses hytter, så man får nogle meget højtisolerede hytter med stor grad af komfort.

 

Vi har i samarbejde med branchen selv udviklet 3 nye hytter efter et moderne koncept, hvor hytterne opbygges helt færdige på vor montagefabrik i Ringe og leveres færdige på et forud støbt punktfundament på din plads, så unødige forstyrrelser af pladsens gæster undgås. Hytterne vil kunne tages i brug umiddelbart efter levering er sket.

 

Hytterne kan leveres med:

- Forskellig vægbeklædning fra oliemalet træbeklædning, cementpuds eller facadebeklædning eller i

kombination puds/facadebeklædning med mulighed for farvekombinationer

- Køkken med køl/frys, ovn og miniopvasker. Køkkenlågedesign efter aftale

- Gulvbeklædning i klink eller gummiparket for minimal vedligeholdelse og stor holdbarhed.

- Lofter beklædes med troltek-beklædning for lyddæmpning.

- Indvendige vægge i hvide farver - andre farver kan tilvælges.

- Toiletter er naturligvis hængetoiletter for lettere rengøring og bedre komfort.

 

Hytterne leveres på blokvogn og kranes på plads. Vi anbefaler at de sættes på punktfundament, da tilslutning af el, vand og afløb sker under hyttens gulv. Indretning og klargøring af hyttens grund udføres af campingpladsen selv - vi giver gerne tilbud på støbning af punktfundamenter til placering af hytterne.

 

© Copyright. All Rights Reserved.