Elementer
 
 
 
 
 
 

Hvorfor anvende SIPs i dit næste byggeri?

 

Hvis man tænker på hvor lang tid det tager at bygge éen kvadratmeter mur på grunden i stedet for at få en færdig mur leveret på stedet, så er der væsentlige besparelser at hente på byggeriet. For bygherre vil tiden til indflytning i deres nye hjem, tilbygning eller kontordomicil være noget kortere - og en del grønnere.

 

Vor elementer er henholdsvis 142 mm eller 172 mm tykke, og er opbygget på basis af en kerne af højtsolerende skum, som er beklædt med en 22 mm OSB plade på begge sider. Elementerne er 1220 mm brede og fås i længder på henholdsvis 5 og 7,5 meter lange. Elementerne samles med splines (kiler), og sættes på en træramme fastgjort til det støbte fundament. Enkelt og ligetil.

 

Herefter er der frit spil på beklædningen ude og inde, og der kan kombineres forskellige vægbeklædninger afhængig af designudtrykket til kunden. Der kan monteres alt fra fibercementplader fra Fermacell med pudslag til facadebeklædning fra Cantona/Cembrit. En tynd skalmuring med spændende strukturer/farver eller en helt anden løsning - valget er kundens ønsker.

 

Inde i huset kan der vælges at montere en forskalling, og installationer kan således trækkes frit i væggene uden skærearbejder, og væggene efterisoleres så bedre energioptimering opnås.

 

Hvorfor gå og vente på en masse håndværkergrupper - når man kan bygge konstruktionen selv og dermed tjene mere på ordren. Kontakt os for priser på elementer og vejledning i opsætning - som vi selvfølgelig også kan være behjælpelig med gennem vor montageafdeling.

 

Kontakt salgsafdelingen for et konkret tilbud på opgaven der skal løses.

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.