Hvem er vi

Vi bygger fremtiden... i dag

 

Nybyg

Når I bygger med SIP´s får I et hus med et meget højt kvalitetsniveau, hvor gennemarbejdede løsninger giver den bedst mulige løsning for et fremtidigt hjem, der kan opfylde familiens behov og drømme langt ud i fremtiden. Vi arbejder sammen med både erfarne arkitekter og fremtidens arkitekter fra KADK (Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur). Arkitekterne bruger vores fleksible byggesystem til at designe et energioptimeret hus med bedre plads og udnyttelse end konventionelt husbyggeri fra vore kollegaer i branchen.

 

Tilbygninger

Ønsker I en tilbygning er vi behjælpelig med at opfylde drømmen om ekstra plads til familien og samtidig vil det være en god investering at være med til øge boligens værdi. Vi tegner og visualiserer gerne jeres tilbygning så I kan se om den passer æstetisk ind i det eksisterende byggeri. Som udgangspunkt er det billigere at bygge til, end at tilføje mere plads ovenpå huset, da dette ofte kræver en forbedring af tagkonstruktionen og isoleringen. I visse tilfælde kan mindre tilbygninger opføres på et punktfundament med et højisoleringselement som gulv, så omgivelserne skånes for større gravearbejder og en mere simpel og dermed mere økonomisk måde at bygge til på.

 

Energi

Alle byggerier opføres efter det gældende bygningsreglement, men vi giver den gerne en tand mere i forhold til at opføre energirigtige boliger. Så vi opfører helst huse og tilbygninger efter så lavt energiforbrug som muligt og efter BR2020 – Så er jeres drømmehus fremtidssikret mange år frem. Når vi snakker om energi er det vigtigt at overveje solenergi eller varmepumpe som oplagte muligheder for et energirigtigt byggeri.

 

Garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri og har dermed Byg Garanti ordning hvor vores kunder er sikret et ordentligt og godt håndværk hver gang vi opfører et byggeri.

 

 

Kontakt os gerne

 

 

Bestil et besøg hvor vi sammen kan finde en løsning på jeres opgave - fra bestilling af tilrettede elementer til en færdig drømmebolig eller fritidshus.

 

 
 
 
 

© Copyright. All Rights Reserved.