SIPs

Om SIP´s

 

Kingspan Plc er europas største producent af sandwichelementer til byggeriet - kaldet Kingspan TEK. Der findes mange forskellige udgaver af isoleringselementer - til vægge, tagadskillelser og tage, og vi har hos Dansk Elementbyg A/S valgt at samarbejde med Kingspan omkring deres TEK-elementer i PUR- skum. Elementet består af en høj isoleringsevne af fiberfri urethan isolerings kerne, som er presset sammen mellem to lag af OSB-plader. Kingspan TEK er et stærkt byggeelement som kan bruges ved byggerier i flere plan og fås i dimentionerne 142 og 172 mm. For opnåelse af en U-værdi til et BR2020/energiplus hus skal der tilføjes yderligere 60 mm tillægsisolering.

 

SIP´s elementer er et produkt, som består af det mest bæredygtige materiale til ydervægskonstruktion. OSB plader er produceret af affaldstræ og fremstilllingen af selve pladen etr ligeledes belastet af et lavt energiforbrug. Kerneisoleringen er baseret på et restprodukt fra olieindustrien, og samtidig er isoleringen et letvægtsmateriale som hovedsagelig består af en ting - luft. Kun 2% af fremstillingen er et olieprodukt. Kingspan er på grund af produktets bæredygtighed BREEAM certificeret.

 

Ved brug af Kingspan TEK byggeelement opnås:

 

  1. Prefab er fremtiden - tilpas elementer på forhånd og undgå regntiden
  2. Bæredygtigt byggeri.
  3. Høj isoleringsevne, styrke og lav vægt.
  4. Lufttæt byggeri.
  5. Undgå støv og kløe fra traditionelle isoleringsformer.
  6. Hurtig opførselstid og færre faldgrupper.
  7. Lang levetid med resistent isolering.
  8. Sundt indeklima og mindre risiko for efterfølgende fugtproblemer.
  9. Stor fleksibilitet for bygherrre på materialevalg - såvel ude og inde.
  10. Mulighed for punktfundament i stedet for fordyrende sokkel - fordel ved tilbygninger.

 

Dansk Elementbyg A/S vil gerne hjælpe underleverandører, tømrermestre og bygherre til at opføre moderne boliger og kontorer i nogle materialer, som er fleksible, lette at anvende, giver god komfort og udnytter pladsen bedre. Vor produkt kan holde i mange generationer, så tøv ikke med at prøve noget nyt - prøv Kingspan SIP´s.

 

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.