Sommerhus anneks

Sommerhus anneks leveret til døren

… Stor mulighed for til- og fravalg af indretning af vore hytter.

 

Et sommerhus anneks kan være en løsning når familien kommer på besøg, og hvor pladsen er begrænset. Lad familie overnatte i annekset, som både kan have eget bad og køkken og op til 6 sovepladser samt mulighed for hems til leg for børnene.

 

Hvis sommerhuset bruges til udlejning, vil et anneks hurtigt kunne tjenes hjem på en højere leje og mulighed for at 2 familier lejer éet sommerhus, men hvor man kan trække sig tilbage og have lidt privatliv.

 

Med lave realkreditrenter og mulighed for op til 75% belåning, vil en investering i mere plads være overkommelig for de fleste og give det bestående sommerhus en højere værdi.

 

Sommerhuset er familiens fristed, og nogle gange har de været i familien eje i flere årtier. Familiemønstre ændre sig, og det gør brugen af sommerhuset også. Vi har en hurtig og nem løsning, hvis sommerhuset bliver for småt eller familien for stor.

 

Vi leverer 100% nøglefærdige annekser til sommerhuse, så drømmen om mere plads og måske også flere familiebesøg kan realiseres. Vi kan levere nøglefærdige hytter som selvstændige huse på grunden med eget toilet og køkken, eller hvor vi leverer en tilbygning, som integreres med det bestående hus.

 

Fordelene ved vor løsning er mange:

- Mindre byggerod og mere simpel og let byggeri

- Højtisolerede vægge som giver byggekomfort på linie med parcelhusbyggeri

- Muligheder for tilvalg af aircondition, spabad, komplet køkkenafsnit

- Hytterne kan placeres selvstændigt på grunden med tilkobling af el, vand og kloak ved levering.

- Hytterne designes i samarbejde med kunden, så facade kan tilpasses bestående bebyggelse m.m.

- Ældre bruger ofte sommerhuset som helårsbeboelse, og her kan annekset bruges til såvel familie, venner,

arbejds- og studier og lidt ekstra luksus som sauna og spa.

 

Fra indgåelse af kontrakt og godkendelse af tegninger vil levering typisk være på 6-8 uger. Hytterne leveres på blokvogn og afsættes med kran på grunden.

Hytter og annekser

 

Vi leverede i sommer de første 8 hytter til en campingplads i Skagen, og hytternes anvendelsesområde er stort fra campinghytter, fritidshuse, lystfiskere, annekser og studieboliger.

Komplet køkken med opvasker, komfur, køle/frys og microovn.

 

Soveværelse med 3,50 meter til loftet

 

 

Badeværelse med spa

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.